Romerike.no

Velkommen!

Romerike.no er en lokalsone hvor du kan diskutere nyheter fra rb.no, samtale om stort og smått, dele bilder og fortelle andre om ditt arrangement. Du kan også lage din egen sone. Lurer du på noe, ta kontakt! Hilsen Torill Hedum

Romerike.no anbefaler

Galleriet
Last opp dine fineste bilder – og del dem med andre.

Dyrehjelpen
Her kan du etterlyse dyr som er savnet eller melde fra om dyr som er funnet.

15063 medlemmer

Se alle

Romerike.no er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Janne
3
Et innlegg av Marit M.
1
Et innlegg av Gunn P.
1
Et innlegg av Jan-Tore E.
1

Nyeste saker fra Origo-soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner i vår region.

Exclamation_desat_24

Bli kjent med Per Kristian Solbak - FrPs ordførerkandidat i Rælingen.

Per Kristian ble født i Kristiansund på Nordmøre i 1960. Turen gikk derfra til Oslo for utdanning og arbeid, og etter hvert videre til Rælingen. Han har bodd i Rælingen i over 30 år, først i Blystadlia og nå i Rud. Etter mange år i IT-bransjen med salg, rådgivning og prosjektledelse fikk Per Kristian i 2006 muligheten til å gjøre den politiske interessen til heltidsjobb som rådgiver for FrPs stortingsgruppe. Han arbeider i dag som leder for stortingsgruppens rådgiverstab, og trives godt med det enkelte vil kalle politikk døgnet rundt.

Exclamation_desat_24

Jorda gråter

Når barnet ditt står i fare for å drukne, hopper du straks uti redder det! Når oldebarnet ditt kommer i samme situasjon, sitter du kanskje i rullestolen og makter ikke å flytte beina mange centimetre.

Exclamation_desat_24

Kommunereform og prosess

_*Nittedal kommune som i dag. Prosessen avsluttes. (16-12)

Exclamation_desat_24

Overlatt til sol og måne

Det klaffa veldig fint og hadde nesten poetiske dimensjoner: Samtidig med at jeg for noen uker siden klappa sammen pc-en og møtte ferien med åpne armer, stoppa armbåndsuret mitt. Viserne sto bom stille, batteriet var flatt. Og tida var åpen.

Exclamation_desat_24

Bli kjent med Kari Blomsø - FrPs 2. kandidat i Rælingen.

Kari er bosatt på Fjerdingby, er 1960 modell og Mor til en voksen datter. Oppvokst på Flateby men

Exclamation_desat_24

Savnet katt

Rasmus forsvant fra Solvangtun på Kløfta 17.07.

Exclamation_desat_24

Pusi, katt savnet i Lillestrøm

Pusi 13 mnd er en veldig sosial og kjælen kastrert katt med chip. Han er glad i å bli kjent med nye, og derfor oppsøker han gjerne områder det er en del folk, eks butikk steder, aktive fiskevann etc. Favoritt stedet er rundt Maxbo i Lillestrøm og der kan han være i dager før han kommer hjem igjen. De siste dagene har han ikke kommet hjem og han er heller ikke å finne rundt Maxbo, derfor denne annonsen. Han lyder fint navnet Pusi og ser du han, er det veldig fint om du vil gi beskjed til Marit på tlf: 91597363. Takk! ps:

Exclamation_desat_24

Våre valgløfter

VÅRE VALGLØFTER

Exclamation_desat_24

Valgkampen er i gang og vi er ute å hilser på velgerne!

Valgkampen er i gang og vi er ute å hilser på velgerne! Flott vær og flotte mennesker. Alltid hyggelig at folk slår av en prat og deler sine erfaringer og meninger. På bildet: Martin Ottesen (5 kandidat), Kari Blomsø (2 kandidat, Per Kristian Solbak (1 kandidat) Thomas Kristoffer Løkken (3 kandidat)

Exclamation_desat_24

Med tvang skal demokratiet temmes!

Ferdinand Finne skrev at «Veien blir til mens man går». Dette ble etter hvert en ledelsesfilosofi hvis formål var at historiske tilbakeblikk ikke lenger viktig, man skal bare se fremover. Kommunereformen minner mye om at “veien blir til mens man går”. De som har forsøkt denne ledelsesfilosofien har fått erfare at det kan gå veldig galt.

Exclamation_desat_24

Kamp for lokalsykehusene

KAMP FOR LOKALSYKEHUSENE

Exclamation_desat_24

Katt savnet

Doris er hvit og oransje med tigerstripet mønster.

Exclamation_desat_24

Mikki er savnet

Vår tre år gamle hannkatt Mikki har i tre uker vært borte fra sommerferie-opphold på Lierfoss i Aurskog-Høland. Han bor vanligvis i Oslo og er dypt savnet.

Exclamation_desat_24

Nye politikere er klare i Hurdal

At det glipper for Ap og Venstre i Hurdal fikk jeg først en indikasjon på ved julebordet for de kommunalt ansatte sist desember. Halvfull sal, og de hotelansatte gikk og samlet inn bestikk og service før middagen.Til julebordet var jeg invitert i og med at jeg er arbeidsgiver, hvilket vi i kommunestyret er pr definisjon, for de ansatte. En misnøye mot de som styrer bygda vår har således startet lenge før lyekronesaken i juli og vedtaket 16 mot en stemme(min) i junimøtet i kommunestyret om ja til 4 etasjers blokker i Hurdal sentrum med 300 boenheter i indre sentrum og 1100 boenheter i ytre sentrum. Disse to nylige saker hjelper heller ikke på tillitten til de to partier som innehar ordfører og varaordførervervene.

Exclamation_desat_24

Omstilling/ endring til hva?

I et forsøk på å bortforklare økende arbeidsledighet – spesielt ungdomsledigheten, og iverksettelse av tiltak for å bekjempe den, hører vi at Høyre – ved statsminister Erna Solberg, og Fremskrittspartiet – ved finansminister Siv Jensen, ofte bruker ordene «behovet for omstilling og «endring» i ulike medier.

DET SKJER

Kalenderen blir i tillegg publisert på rb.no og i Romerikes Blad. Vi trykker et redigert utdrag, les vår prioriteringsliste

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

i dag, 29. august kl. 10.00 Lørenskog bibliotek
Alle barn mellom tre og seks år er hjertelig velkomne til hyggelig lesestund. Vi som jobber på biblioteket ønsker å dele gode leseopplevelser med deg. Mylder – barnearrangement i Lørenskog hus

Kampsaker

«Ahusbanen - Vi vil realisere Ahusbanen, dvs. forlenge T-banen fra Ellingsrud til Ahus. Senere videreføre banene til Lillestrøm Stasjon (Romeriksbanen)»

User_128x128
Ta standpunkt!
2 er positive
0 er kritiske

«Nei til nedprioritering av pendlerbusser»

Ta standpunkt!
User_128x128Kjell.E
2 er positive
5 er kritiske

«Det siste ravinelandskapet i Rælingen må vernes mot leireuttak!»

Person_greenPerson_greenPerson_greenPerson_greenPerson_greenPerson_greenPerson_greenPerson_greenTa standpunkt!
User_128x128Kjell.E
8 er positive
4 er kritiske

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Romerike.no

Soner vi anbefaler

  • Joggeloggen — Følg Hege og Marianne på veien til halvmaraton
  • Galleriet — Del dine bilder og få dem på trykk i Romerikes Blad
  • Lillestrøm turistkontor — Dette er sonen som viser byen Lillestrøm og Skedsmo kommune fra sin beste side i tekst, film og bilder
  • Turtips Romerike Rundt — Turtips på Romerike er en sone for deg som er opptatt av turliv og friluftsliv sommer, høst, vinter og vår på…
  • Ferieminner i bilder — Her kan du laste opp dine beste feriebilder!
  • F 2.8 — Fotograf Roar Grønstad har startet sonen – for deg som brenner for fotografi!
  • Motorsykkel / MC / Biking — For alle som kjører på 2 hjul i svinga (og på retta)!